Whitney Houstons bortgång är det väl ingen som missat?

Msn.com

I lördags eftermiddag hittades
Whitney Houston livlös i badkaret i sin svit på Beverly Hilton Hotel. Nu har familjen informerats om vad som ledde till hennes död, rapporterar Tmz.

Enligt nyhetssajten pekar allt på att sångerskan dog av en kombination av det lugnande läkemedlet Xanax, andra receptbelagda mediciner och alkohol. Tidigare uppgifter om att hon ska ha drunknat bestrids nu också, eftersom mängden vätska som hittats i hennes lungor inte varit stor nog för att ta hennes liv.

Tmz skriver även att det var Whitneys moster, Mary Jones, som hittade sångerskan. Mary ska ha lagt fram Whitneys klänning för kvällen på sängen och sedan lämnat rummet i ungefär en halvtimme. När hon kom tillbaka hittade hon sångerskan livlös i badkaret, drog upp henne och påbörjade hjärt- och lungräddning, utan framgång.

Whitneys mamma Cissy Houston, 78, ska redan ha arrangerat så att dotterns kropp flygs tillbaka till Atlanta redan imorgon. Under gårdagen uttalade sig assisterande rättsläkare Ed Winter om att det rättsmedicinska teamet som undersökt kroppen inte hittat några tecken på yttre våld. Eftersom polisen inte misstänker något brott ska det inte vara några problem att få kroppen flyttad.


_

Rest in Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0