Möjligen en lätt och smart hjälp till viktnedgång?

http://lchfklubben.se/om-lchf

LCHF står för Low Carb High Fat och på svenska betyder det lite kolhydrater och mycket fett. Det betyder i sin tur att du äter god mat och går ner i vikt. De flesta får bättre värden och även bättre blodfetter, men det är inte allt som LCHF gör med dig. Du blir piggare, får finare hud, har lättare att koncentrera dig, en friskare mage och en fräschare andedräkt. Vi är många som har bytt livsstil och nu lever efter LCHF och vi är alla överens om att det helt enkelt är ett bättre liv!

LCHF är ett hett ämne för debatt och numera är kosten godkänd av Socialstyrlesen. Allt fler vetenskapliga studier visar effekten av LCHF-kost, vikt och blodsockerkontroll. LCHF blir mer populärt hela tiden och även läkarna blir mer positiva och fler och fler börjar inse fördelarna med den här kosten.


LCHF är en bekväm diet som alla kan använda sig av för viktminskning. Den kräver varken redskap som våg, pulver eller räknetabeller utan du äter naturlig mat tills du blir mätt och du avstår kolhydrater. På det sättet blir du smal. Du stoppar aldrig i dig lightprodukter utan du håller dig till fet mjölk, creme fraiche, grädde, ost m.m.

Anledningen till att du går ner i vikt när du äter på det här sättet är för att du inte äter socker och stärkelse och då stabiliseras ditt blodsocker och det fettlagrade hormonet insulin sjunker. Resultatet av det är att din fettförbränning ökar, du blir mätt och smal.



Låter ju egentligen bara logiskt! Behöver det vara svårare?


Nyckelord: Mätt och smal. Lite kolhydrater och mycket fett. Inget pulver eller räknetabell.
Äkta, inte "ät grädde men drick pulver, och gå ner 50 kg på 2 dagar".

Mm detta bådar gott! Men någon stor dietsattsning ger jag mig inte otippat in på förräns barnet är fött och jag slutat amma och kan börja träna ordentligt, så om typ ett år? (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0